Blog » About

About Me

Hi!

Ik ben Mila, en ik woon in Nederland. Sushi etend, hockeyend, maar vooral lachend ga ik door het leven. Ik vind het heerlijk om te lezen, en mijn inspiratie het wereldwijde web in te sturen. Ik ben dit blog gestart (mei 2015) omdat ik tja... bloggen super leuk vind. Ik heb al meerdere sites begonnen, maar die hebben langer dan twee weken nooit gered, haha. Ik probeer zo goed mogelijk op eventuele spellingsfoutjes te letten, maar ik weet nu al dat dat niet 100% gaat lukken, haha. Vragen, tips, of gewoon een lieve reactie zijn altijd welkom! Als het je een keer leuk lijkt samen te werken, contact me dan! 

About Kantoku

Hoe ik aan deze naam kom? Dat is één grote fail xD. Japan is zo'n beetje mijn favo land (food, cultuur, etc) en inspiratie vond ik altijd al een mooi woord. Dus, dacht ik, wat als ik die twee nou combineer? Dan krijg e een unieke naam! Dus, meet behulp van een vage vertaalmachine, vulde ik 'inspiratie' naar Japans in. En wat kwam daar uit? Kantoku! Later bleek dat inspiratie in het Japans 'Reikan' is, maar goed, haha. Alsnog vind ik Kantoku een leuk woord, omdat je het normaal nergens tegen komt. (Kantoku is overigens ook een Japanse manga illustrator, maar tussen ons zit geen link en ik kende hem niet toen ik mijn blog aanmaakte.)

Ik post hier elke dinsdag een portie inspiratie. Dit kan over Fashion, Lifestyle, Interieur, Food, Diary zijn, maar nog zo veel meer.

Ik hoop dat je ervan geniet, evenveel als ik dat doen als ik de post schrijf. Ik wens je veel geluk en plezier in het leven.

Love, Mila